Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Haarlem

Rioleringswerkzaamheden: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Haarlem beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Verstoppingen ontstoppen & Rioleringswerkzaamheden

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink in Haarlem kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

De meest gebruikte moderne apparatuur bij het ontstoppen van bij voorbeeld afvoer en riool zijn onze camera systemen. Wij laten deze camera het riool of een afvoer buis in gaan en sporen op deze manier de verstopping op. Het opsporen van een verstopping gaat op deze manier een stuk sneller. In sommige gevallen hebben wij al binnen een kwartier een verstopping in kaart gebracht en kunnen gericht beginnen aan het verhelpen van de klachten op het punt waar de verstopping zit.

In het verleden moeten wij soms een complete oprit of zelfs een complete staat open graven om te kunnen achterhalen waar een rioolprobleem zit. Tegenwoordig kunnen wij dus gericht werken en op het juiste punt de schop in de grond zetten of een deel van een wand openhalen om exact op het punt uit te komen waar de problemen zich voordoen.

Dag & Nacht bereikbaar voor Rioleringswerkzaamheden en alle verstoppingen in Haarlem, bel gratis: 0800-6666 112

 

Rioleringswerkzaamheden in Haarlem